miercuri, 21 aprilie 2010

Friends are just like baloons... once you let them go, they never come back!


Friends are just like baloons… once you let them go, they never come back!

Am ezitat putin inainte de a scrie despre acest subiect… dar trebuie sa fiu sincera, oricine are dubii in legatura cu prietenii! Fie ei prieteni noi, mai vechi sau de-o viata ne dau batai de cap. Nu spun ca aceste batai de cap nu folosesc la ceva, probabil ca o fac... de fapt e ca intr-o relatie, se spune ca dragoste nu exista fara suferinta, certuri.. asa nici o prietenie nu exista fara incertitiduni, greseli, impresii gresite, mister.

Imi este greu sa vorbesc despre subiectul acesta deoarece tocmai am pierdut un bun prieten, un prieten de-o viata. Uneori crezi ca omul acela va fi tot timpul langa tine si nu vezi ce greseli ar putea sa apara. Totusi, intamplarile nu prea fericite apar si asa se destrama totul. E de ajuns o scanteie pentru ca celalalt sa fuga, iar tu sa nu indraznesti sa il cauti. Sigur ca in ochii lui nu ai de fapt nici o scuza, desi poate asteapta niste scuze din partea ta. Cu toate acestea nu il cauti, si nu o faci nu pentru ca esti mandru sau din orgoliu ci pentru ca iti este teama. El insa, nu e de aceeasi parere... e sigur ca ai renuntat prea usor, ca nu esti in stare de nici un sacrificiu... cand tu esti doar un fricos iar el un las, de fapt. Pentru toti, dar absolut pentru toti a existat un moment in care ne-am declarat invinsi. Si nu spun ca sunt invinsa chiar acum... spun doar ca nu te caut astazi si precis nici maine, asta ar trebui sa sti cunoscandu-ma. Dar ai si tu dreptate, la fel cum ma sti tu pe mine, te stiu si eu pe tine iar mai presus de toate ma gandesc ca nu ma vei cauta.

End...

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu zic sa il cauti totusi.daca ti-a fost prieten de o viata,v-a intelege(sau v-a ierta),daca nu o v-a face,inseamna ca te poti linisti,caci n-ai pierdut nimic.

Berina spunea...

mersi pentru sfat... o sa incerc sa il si indeplinesc... :*