sâmbătă, 10 aprilie 2010

Just women! (part 1)

Just women!

Chiar daca la finalul sezonului, dupa multe egaluri si infrangeri am ramas tot printre primii 10 in clasament furia nu te paraseste si vrei ca echipa ta sa fie in frunte, dand vina pe colegul de echipa care nu a fost in stare sa dea un gol desi i-ai dat o pasa extraordinara! Ce risipa de timp....

Explicatia de mai sus este pentru baieti, pentru a putea intelege ce simte o fata dupa despartire, sau dupa ce a iesit la o intalnire si el se face mort nesunandu-te niciodata!

In alte cuvinte putem spune ca acest “happy end” e totusi fericit... adica cateodata e bine sa te bucuri de unul singur de propriile reusite, chiar daca de data asta victoria seamana mai degraba cu un esec. Si totusi se spune ca ai castigat experienta. Waw.. ce experienta? Ai incercat sa fi si tu draguta vreo doua ore, i-ai suportat toate gesturile (inclusiv cele cam prea indraznete), i-ai zambit cat ai putut, te-ai aratat interesata chiar si de problemele lui insa ai indraznit sa spui “NU”. De fapt ai facut ceva pur si simplu omenesc, greu si cu efect. E ridicol, stupid ca ei nu pot aprecia stradaniile noastre. Adica noi ne impacientam, avem emotii, ne fardam 2 ore, mergem la cumparaturi 3 zile si inca suntem ingrijorate in privinta aspectului fizic, pe cand ei isi amintesc inainte cu 5 minute ca urmeaza sa aiba o intalnire, se uita in oglinda, isi zambesc si sunt siguri ca au cucerit deja femeia. Nu spun ca nu trebuie apreciati pentru asta, doar sunt descurcareti si spontani, uneori de ajutor chiar cand te astepti mai putin, dar totusi ne lasa impresia ca niciodata nu e suficient, motiv pentru care femeilor le ia mai mult timp pentru a se pregati pentru o intalnire! Nu intrebati ce facem atata timp, deoarece in orele acelea timpul chiar zboara cu viteza luminii!

2 comentarii:

Florin09 spunea...

Unii se pregătesc mai mult de atât înainte de a se întâlni. Doar că nu stau atât în faţa oglinzii. Din fiecare rău poţi învăţa un bine trebui doar să găseşti în acel rău şi un bine. :)

Berina spunea...

da asa e.. ar fi bine ca omul sa invete cate ceva din fiecare greseala