duminică, 2 ianuarie 2011

Is there love at first sight?

Love at first sight is a common trope in Western literature, in which a person, character, or speaker feels romantic attraction for a stranger.

Orice lucru care are la baza explicatii stintifice tinde a fi credibil, insa noi, o lume de romantici, nu avem nevoie de dovezi; o stim foarte bine: dragostea la prima vedere e ceva nebunesc, inexplicabil, poate dura o clipa sau o vesnicie…

Putini ar crede insa, ca baietii sunt aceia care chiar adopta aceasta teorie.. iar noi ne-am intreba “ Pai cum asa?” .. barbatii au spiritul aventurii, nu prea isi fac planuri de viitor si deseori iubesc sa traiasca clipa, fara a se gandi la consecinte..

Si asa, cu toate ca noi, fetele, suntem romantice inascute.. barbatii ne-au intrecut la un capitol din “Love book”, dar putini sunt in stare sa o si recunoasca… :))

2 comentarii:

firoscosul spunea...

Buna analiza, desi peste 20 de ani presupun ca ii vei mai aduce ceva modificai... nu neaparat necesare. Viata ne-a facut diferiti tocmai ca sa ne asemanam.... Nu ar putea exista un magnet fara - si +. Nici viata fara barbat si femeie. Si intradevar love at first sight isi arata de multe ori coltii.... Si totusi se spune ca iubim o singura data in viata...


Bunicul meu spunea"mai traim si mai vedem", eu zic ca timpul, daca nu vindeca, rezolva multe..

Citeste si pe www.firoscosul.blogspot.com / Vocea Patriotului Nationale - ultima postare - Cine zice ala e.... Ceva interesant. Parerea mea.

Berina spunea...

si eu credeam pana de curand in "one man, one love, one life", dar acum cand l-am uitat ce se intampla oare?